jag och sofia har gjort det idag!!

Har natt permis idag tills i morgon! Jag och sofia har varit o piercat oss idag på min permis!! Haha hur låter det? Men det är sant jag tog tungan och hon ett annat ställe!! det gjorde inte ont! Men jag läspar lite!! Men det är det värt!! Riktigt nöjda är vi!! Tack för en jätte fin dag. jag har insett att jag är sjuk, att jag har en sjukdom som jag vet kommer gå över. Förlåt jag tjatar men jag måste intala mig själv hela tiden att den här utmattnings depressionen kommer ta slut...morgon måste jag vara tillbaks på avdelningen kl tre! Sen på söndag får jag komma hem en sväng igen!! Tack..
Tack sofia för en otroligt mysig dag!XXX


Hello Hej!

Hej! Var är mimmso? Jo, hon är inlagd i landskrona sen en tid! Blev inlagd efter mitt läkarbesök den 12/5. För att dom tror att jag är självdestruktiv + tänkande anorektiker! just nu är jag hemma på permision! Trevligt! Lars ska snart köra tillbaka mig till psyket!! hahaha, vad sjukt det låter!! Mina nya antidepressiva har börjat värka nu lite efter två olika sorter! Tjockt med piller! men det är tur dom finns! Personalen på min avdelning är så goa! Tack för att ni finns! I morgon är det fredag och då ska jag o soffan göra ett litet äventyr! farligt men jävligt kul! Jag får natt permis i morgon till lördag så det ska bli mys!! saknar lars så mega mycket ju!! Nätterna är långa på sjukan.. Så min sommar blir stillsam och skön! Får knappt lov att planera något! Jag ska ha en "time out" och bara göra sådant som jag tycker är skönt och kul!! Bra råd doktor Johan!!


Hej!

Jo, jag lever. faktiskt! Hur jag mår? Jo, jag hade ju hellre legat med 40 graders feber kan jag säga! Men nu är det som det är. Man får ta det som det är. Pappa är här. Jag och soffan bakade rabarber paj igår kväll vid halv tio tiden och drack cappuccino. Det var himmla mysigt! Jag sov nästan hela dagen igår så det va bra att soffan kom och livade till mig lite. Lars fick stanna hemma hos mig igår från jobbet för igå var det en riktigt jävla pain in the ass dag.
Idag sov jag till elva, ville inte gå upp men var tvungen. Vi ska åka till min läkare om en stund och ha en liten utvärdering om min medicinering har hjälpt lite..men frågar ni mig så har den verkligen inte hjälpt. men jag ska vinna. Jag ska fixa detta!!! Hell yeah!!

RSS 2.0