trött på lasse..

Jag och Alex och lasse ligger och glor på tv, riktigt tråkigt väder och inget bra på tvn..
Lasse försöker få oss att köpa candy till honom...känns som att han kan fet glömma det. Jag har varit i landskrona idag och besiktat morsans car och handlat pressent till farsan, fyller år på onsdag, sen har jag och alex solat i svalöv..blev fan helt väck efteråt..precis som att jag inte var det innan..hhaaaahhaaaahhaaaa
Nu ska vi sticka till sofia och hämta en sak, sen ska vi slåss om tvn här hemma.

det går inte så bra med mitt minskande intag av frukt..alex gav mig en köttsmäll idag när hon säger att man ska äta 2 frukter om dagen, jag dör...sjukligt jobbigt.. måste dra nu..pussheejj

Är det 23 här eller??

Jätte mysig kväll igår. När jag kom hem från jobbet igår så höll Emil och Lasse på med vårat kök, så duktiga är dom. Bara att dom hade bytat bänkskivan gjorde tjockt med skillnad. Emil hämtade Pernilla vid sju i Kävlinge sen stack vi till Barbaros och käkade!!! Chrille pille va oxå med. Jag käkade en kycklingsallad, jävligt fin faktiskt.
Sen drog vi hem till Emil, dom andra skulle dricka lite, jag avstog som vanligt, fy fan vad jag är tråkig...
Pernilla och Emil har köpt nytt utemöbelemang så jag tror att vi invigde det igår, eller så har dom gjort det innan..skit samma...för min del var det invigning iallafall. Vi satt nog ute till halv ett tror jag, jätte mysigt.
Va som värsta ute stället, lite mysiga filtar, infravärmare, underlägg, ja allt man behöver...Först spillde Pernilla ut Lasses grogg, han hade precis blandat den...haha lite kul va det.. ja så sätter vi oss ner så kommer Chrille in i bilden, välter ut hela sin öl över bordet. Ja fy fan vad vi skrattade, så jäkla roligt.


Idag är det morsdag, det behöver mammorna tycker jag.
Jag och min far har inhandlat ett par jeans till morsan, tror att det kommer bli mycket omtyckt.
Så man får väl hem där en sväng idag och fika lite..pussheejj

apelsin...

Nu i kväll berättade alex för mig att man typ bara ska äta tre frukter om dagen, hur i helvete ska jag klara att bara äte tre frukter om dagen??? Snälla svara på det?
Jag tror att alla mina vänner vet att jag äter typ tio frukter om dagen, ja jag skojar inte. Hur ska jag kunna minska antalet så? det kommer i allafall bli jävligt mycket billigare. Frukt är inte en sparbörsa direkt...
Jag måste hamstra på mig och käka som fan nu ikväll...


Jag köpte en sådan fin bikini i dag, en gul tjusig en! Eller jag ljuger om jag skriver att jag köpte den, jag fick den faktiskt av min käre far, han är för go. Riktigt skönt att man får lön i morgon..
Jag ska hämta alex i morgon vid nio tiden så ska vi dra till svalöv och sola, sen ska jag och Lasse till stan för att han ska klippa sig och sen måste vi till bauhaus..stavas det så? Här ser ut som som fan hemma..ikea lådor precis överallt....


Riktigt mysig kväll...jag och alex ligger i en soffa och Lasse i en med Acke nedanför soffan
Gud, jag är inte så trött än, jag som brukar däcka typ tio...tjockt med bra...

nu ska jag kränga en apelsin..hejj


Tack

Tack Malin, då är det fräkne det heter.
Lasse är "sjuk" i dag, han har ont i benet. Säger han iallafall. Vet inte riktigt om han har så ont som han säger, men raring jag tror på dig. Igår somnade jag som en riktig stock, gud vad trött jag var. Eller jag är trött fortfarande.
Jag och Acke gick en stor runda i morse, jävla jobbig är han, ska lukta på vartenda grässtrå känns det som..
Jag har precis lagat lunch till jobbet idag, kyckling och pasta står det på matsedlen idag.
Nu ska jag gå och mysa lite med min man tänkte jag, bara mysa.


STÖRRE PLATS....YEAH

Ja, det är sant  vi har köpt ny soffa!!!
Lasse och jag var på Ikea och skulle köpa saker till vårt kök. Vi skulle bara titta på soffor..ha lite koll vad som fanns lixåm....så fort vi kom till Ikea så köpte vi en soffa....som det kan gå...
Jätte fin var den, Lasse blev helnöjd, jag med.
Jag hade nog kunnat gå på på Ikea i hundra år och bara gå och mysa...

Alex  kom till mig idag vid halv tio så kolla vi på vbå, käka lite frulle och sen stack vi till Svalöv och solade och jag shoppade lite frukt gunarssons. Sen kolla vi på vbå igen..helt beroende är vi. Jag är i allafall.Sen kom Perry, vi röka lite, snacka lite skit..trevligt...
I morgon ska jag jobba 13-20...hoppas det går mega snabbt. Jocke läser du detta som jag inte tror att du gör, men gör du det så har jag lämnat brallorna till min sömmerska så ska hon fixa dom.
Just nu ligger lasse i soffan med den heta zebra filten upp till öronen, Alex  ligger i den andra soffan ochh käkar knäckebröd...ja och här sitter jag på en snurr stol. Måste släppa ut Molly ...heej

Heter det fräkne eller fräkna? Denna fråga tillängnar jag min vän Alex.


BLÅKLOCKA

I går när jag kom till jobbet så möts jag av Matte. Han såg inte ut som vanligt. Han hade en stor blåklocka på högra ögat, det var helt sjukt alltså!! Jag blev helt paff!! Matte är lixåm inta slagskämpen direkt. Först sa han att Ida hans tjej polare hade gett han en höger för att han inte hade tagit ner toa locket på toan!! Visst, jag håller med man kan bli irriterad på sånt...men smälla någon på käften för det...men han ljög det var inte så denna blåklocka kommit till. Han och Alex på mitt jobb hade "krockat" Matte hade dunkat in i Alex bakhue...jag kan se framför mig hur mycket Alex har skrattat!!! Stackars Matte, tjejerna kommer bli rädd för honom om han går ut sådär ju!!

Idag är jag ledig, ska anart åka och shoppa lite med pappa, han sa det iallafall.
Jag måste gå ner och titta på våra bästa år nu..ha en fin fredag kompisar...

soppe torsdag

I dag är det torsdag, då brukar man äta soppa med efterrätt. Så var det iallafall för mig när jag bodde hemma!
Jag har precis gjort min lunch till jobbet idag, kyckling och en baked potato med lite keso till.
Undras hur många det är som äter soppa idag så här en torsdag...gud vad jag har spånat in på det här med soppa och att det är torsdag känner jag. Jag lägger ner nu.
Jag ska ta på mig nu tänkte jag, blir nog ett par baggy jeans och ett linne, inte shortsen som jag typ har haft på mig i ett år nu typ!! Jobbar 13-20 idag, rätt dryg tid. Är ledig i morgon igen...
Jag mår faktiskt inte så bra idag efter gårdagens tjafs med Lasse. jag får väl glida in på jobbet med ett fejkat smile på läpparna..nu måste jag ta på mig...hörs sen dårå..

sååå underligt konstigt...

Vilken mysig kväll...Malin, kusin Malin och Madde hämtade mig och Alex hemma hos mig
sen bar det i väg till Bjärred...där va sjukt mycket folk vid den här lilla glassaludan.
Jag beställde en liten mjukglass i strut med salt lakrits, ja fy i helvete vad det var mycket salt lakrits, men det var
mega gott det måste jag säga!!
Sen körde vi till Max i lödde.. mitt andra hem dårå..inte just Max, men Center Syd i allafall!!
Ja, det är sant jag är fan alltid där, även på mina lediga dagar. Jag har inte tänkt på det själv
men nu när folk påpekar det så är det faktiskt sant. Det är jag och Centan...
Efter Max körde vi till Jockes nya place, gud vad snyggt där kommer bli när
möbler och sånt kommer in, riktigt trendig liten lägenhet. Malin, gud vad jag hade varit glad om jag varit du.
Jag kan faktiskt säga att jag blir lite avundsjuk,  skulle vilja ha en liten våning för mig själv just nu,
mega mycket iallafall just nu i skrivande stund åhh vad jag hade gillat det....
Ja, sen så körde vi hem till mig och Lasse. Madde och kusin Malin har aldrig varit här, tror kusin Malin varit här en gång...eller är det jag som har fel för mig kanske..
Checka lite hur här såg ut och sånt...sen drog dom så va det jag och Lasse själva med våran djurgård, det var riktigt mysigt till en början, jag gav Lars en puss, det är sällsynt!!!..sen började det tråkiga på denna braiga dagen. Lars får ett sms och jag tar han mobil och läser, vilket jag aldrig brukar göra, hade jag vetat vad jag hade att vänta hade jag inte gjort om det för nu är fan hela min kväll förstörd, det är det jag menar i min rubrik, det är så konstigt att när allt känns okey och bra, så är det något som ska ske. Varför är det alltid så i ens Mimmies liv?
Har alla Mimmisar det så?? Jag har inte skaffat denna bloggen för att älta ihjäl massa människor, men det är faktiskt rätt skönt att skriva av sig som min kära vän Alex sa tidigare ikväll.
Ja, jag ska komma till sak...så läste jag det dårå, så stog där såhär typ:
"Drömmer du om mig nu igen? Sov sott och dröm sött puss"..ja mina härliga girls vänner, ni vet vem det var ifrån,  vi pratade om henne tidigare ikväll. Att man inte ska få ha sin man ifred, och att inte han ska ge fan i andra när han har mig lixåm...haha..helt okey att han och Alex är kära varandra, det kan jag ta det är en helt annan femma, dom är så söta!!! Ja, det var allt för mig i kväll, riktigt trött blev jag!!
Får trycka mig ut i min sida av sängen så jag inte blir förgiftad av Lasse....sleep tight


Blåbärspaj

Nu har jag och alex bakat blåbärspaj till Lars.
Den var faktiskt mega god.
Alex sa precis att hon har en korv tå..haha..
hon menar stortån då tror jag!!
Vi ska åka till Bjärred och äta deras berömda mjukglass!!!
Jag, alex, kusin Malin, malin och Madde, ska bli mysigt.
 

Välkommen till min nya blogg!



nu har jag (alleballekung.blogg.se) gjort en blogg till mimso.

enjoy!

RSS 2.0