FREDAG!!!!!! FREDAG!!!!

Jag gick upp kl sex idag för att kunna säga grattis och överlämna en jätte fin haloween paket!! Så nu har jag suttit och tittat på vbå reprisen!! Eller jag tittar fortfarande på det! Jag ska till tandis kl nio i landskrona sen börjar jag jobba tio!! Tjohoo...jobba till sex sen hem till extra päronen tro jag!! Sen vet jag inte vad som händre senare ikväll!! Som sakt lasse fyller ju 25 idag! Så jag vet inte! I morgon blir det "middag för två"!!
Jag måste hitta en ny dress, har inte gjort det än ju!! vad ska jag ha på mig? I dag blev det en svart body och en hög mörk lila kjol!!  Stövlar till det kanske!! jag vill ha lite vin tack! Hoppas jag är ledig helgen, jag vet inte än för vi har ju då inte fått vårat schema än! Men jag borde vara det, jobbat tre i rad nu ju!! Nä nu ska jag fixa lite, måste blåsa håret!!


tack pappa!


love me like i love you

hur kan man vara så blind?

Jag fick reda på att mitt ex varit otrogen ett flertal gg under vårat fem år långa förhållande! Tjockt med käftsmäll!!!! Vassegooo...Sådär två år sedan vårat förhållande gick i bitar. Jag ska inte försöka framstå som om jag är heliga maria, för det va jag verkligen inte, men jag låg iallafall inte med andra! Jag 15 bast, fattade väl inte det då.. bara jag fick hänga med min kille som var sex år äldre...en liten fjortis som blev så otroligt kär i en äldre grabb!! Inte konstigt att det blev som det blev..gud ja vad jag tyckte det va ball!! Bil och egen lya...gud ja!! haha, jag minns det som igår!! mamma och pappa ska vi ju inte snacka om!! Jävlar vilket liv! Ja,  nu fick jag pratat av mig lite om det! jag kommer alltid att minnas våra år! Jag kommer alltid att ha minnena i mitt huvud! Jag växte med dig ju!!! Men men, tjockt med käftsmäll!!


Heliga Maria kyss dig i häcken! Tack för mig

undras vad som händer med mig..

ja, det kan man verkligen undras!!?? jag hänger inte med själv riktigt! Dom senaste månaderna har jag gjort så konstiga drag! jag har gjort saker som jag inte någonsin kunnat tänka mig att jag skulle göra! Jag har tillåtit mig själv att göra saker som jag är helt emot oxå. Du har påverkat mig till att göra saker som jag inte vill.. men jag har ändå gjort det...varför?  ja jag fattar verkligen noll... typ september oktober har varit lite annorlunda... jag vet inte hur jag ska skriva här riktigt för att ändå kunna förklara men inte hänga ut mig själv helt och hållet...
amen lixåm, ut och festa varje helg? lyssna på musik som inte alls tilltalar mig egentligen... ja jag vet detta låter som ingenting konstigt alls!! MEN, det är så mycket mer.....det är runt omkring mig och i mitt huvud!! jag måste köpa nytt hue! har du något?? Vart får man tag i ett nytt hue

jag jobbar ett till åtta ikväll!! Ska bli kul å mysigt! PUSS

tråk...

jag har tråkigt...jätte tråkigt...
jag har solat! Tjockt med svett.. gud ja!!
jaja, min vovve sover ..'
hur ska jag orka åka till nova...hur fan ska det gå till...

skjut mig

en så jäkla kul helg med kollegerna!!!

ja vilken kul kväll jag hade i lördags!! tack jc folk!
Först jobbade vi till fem, sen stack jag hem fort som fanken!! Fixa mig käka lite godis!! Tog bussen till la till mattso!! Sprang inom china placet och tog med mig friterade bananer med glass till mattso!! hemma hos matts började  jag hinka in vin!! Som vanligt såg axel till att mitt vin glas var fullt till topp! Mycket trevligt! Charlotte va oxå med!! Trevligt! Blev lite lurig snabbt i lördags tycker jag!! Det va nog utav cidern på bussen!! haahah!!!'
Ja, bowlingen började då vid nio så vi spelade på som fan! jag kom tvåa...tror jag!!?? Jo, men det gjorde jag nog!
Den blev det en runda på tycho som jag knappt har i mitt minne!! Men jo där va vi! Sen tog jag micke a , axel, soffan en svart cab till hbg!! det blev tivvan!!! Tjohooo...mega kul ju! Blev lite fel på hemvägen bara..men va tusan!!
Ja, en toppen kväll helt enkelt! gud i london!!  det var segt igår på jobb kan jag ju säga!! men visst det gick! när jag kom hem sen sov jag mig rakt igenom söndags kvällen! Fy fan vad tråkig jag är! jag måste ringa alex idag! Hon fyller ju år!!
Jag är ledig idag!! Ska åka till centan, måste hitta en dress! Sen måste jag till nova med mommi i kväll!! hon ska handla stövlar!! Det vill jag med!! jag ska faktiskt gå in på cubus och prova ett par jeans, ja jag vet jag har massor av jeans på jobbet, men det är något med dessa hära jag ska prova!! Det är något speciellt...vad kan det vara? vad kan det vara?? Ja vi får se?!! Nu måste jag dra mig tillbaka!!!  By the way, jag plattade mitt hår i lördags!! det va ju inte det lättaste kan jag säga!! Tog nog hundra år! men jag gillar det krylliga som fan oxå!! Det blir kryll i dag vettu!!! Jodå så att, nu måste jag!! PUSSTJA!!!

Jag är krullig!!!....som fan!!!

Tja, va hos martina igår på hennes skola i malmö!! Hon permanentade mitt hår!! Det blev bra!! tack martina!! Tror jag var en snäll kund!! Det blev faktiskt jätte bra, lite coolt sådär!!! Tack igen!!! Kryllihg är jag!! Like hell!!
jag va ledig igår så jag och linnette stack in till malmö vid tio tiden, var klar cirkus halv tre. Sen stack vi till sibylla och käka!! Mimmso käka på sibylla!! Fy fan vad fint det va!! Sen blev det te drickande hemma hos mig, lite lösgodis med!! Fint!!! Sen prövade jag lite outfiter till alla kommande festligheter, men kom fram till att jag inte passade i någonting!! Jävligt tråkigt, mega tråkigt och dyrt! Vad händer lixåm? vart vill jag komma??
LÖN I MORGON!!! TACK! Då ska det shoppas, hahaha, nä bara skoja!! Lite nödvändigheter bara!
Nu måste jag göra mig fix klar!! Börjar tio idag!! Ciao bella mina älsklingar!! Ha en underbarr dag!! Det ska jag ha iallafall!!! PUSS

Kärleken ser inte med ögonen utan med själen!

Jag tror att jag mår bra! Gör jag det? Aa, jag tror det i allafall! men i bland känns allt så hopplöst och tråkigt.
Jag önskar jag var yngre igen, då va allt så enkelt och behagligt! Jag är så dålig på att ringa folk, jag har dåligt samvete för det, varför ska det va så svårt MIMMIE?
Konstig är jag....
Tisdag idag! Jobbat med melle, nathalie och kära Alex! Du ska dra snart, fy fan vad tråkigt!
Så är det, man kan inte ha det bästa alltid!!! Jävla konstig känsla bara!
I morgon ska jag permanenta håret hos Martina! ska bli jätte spännande  måste jag säga!!
Ska vara i malmö kl elva!! så det blir ingen sov morgon i morgon heller!! det kan jag fet hajja!!
Helgen som gått var kanon!! Eller hände inte allt för mycket faktiskt!!  nästan en vit helg!!
Inte mycket alkohol på min tunga inte!  Jag är så sugen på ett glas oboy...ska jag eller ska jag inte...
tittar på fotboll...man u- celtic...roligare kan man ha det!!!  En cigg kanske?? nä det är så helvetes kallt ute ju!!! fy bubblan!!! jag vill ha värme!!!



Du får inte ha mig som en dröm, jag vill ha dig verklig!

En hel människa igen!!

Jag har den, jag har min mobil! Gud vad underbart!! det finns inget bättre!!! fantastico!!
Jävulskt bra bilder gör den ifrån sig!!
Igår på jobbet, eller på lurren åt jag det godaste päronet någonsin! Ja, fy fanken vad gott det var! Det var ta mig fan det godaste jag ätit någonsin!!  Inhandlat på ica maxi!!Vad tror ni om banan dieten förresten? Den tror jag fett mycket på alltså!!  Jaha då är det fredag igen!! Fan vad nice! Nu blev min text sådär stor igen..vad gör jag för fel?
Alex hade du kunnat hjälpa mig med det? fattar noll...
I kväll blir det nog en lungn fredag!!! nice faktiskt...måste sluta parta som en rockstar!! HAHAAH....tjockt med det..
har varit och shoppat lite med poppi! Lite fik blev det oxå!! Han köpte en sån jätte fin flecce, en röd! Du var snygg i den dad!! Och ja, du kan ha rött!!
Nu ska jag ta och vila mig en lur!!
Trevlig helg!!! LOVE


Hänt Extra...

nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa min hänt extra!
Riktigt mysigt sak det bli! MEN, jag saknar ju givetvis min mobil att ha vid min sida! Det är fortfarande förjävligt utan den. shit...
Köpte en ny tröja idag på jobb! En grå med massa nålar på! Rätt så nice faktiskt! Poppi kom in i rättan tid nämligen!! haha! Vi lunchade lite, tog en cigg,  sancka lite skit!! Hade trevligt med andra ord!
I morgon jobb igen, 12-20! Ska nog bli ok!!


Jaja, godnatt!!!


pusstja!!!


Jag döör, på riktigt nu!

Helvetes skit! Jag o lasse kom hem precis från väla!! Jag fixade en ny mobbe! En jätte fin en samsung! Men jag gillar inte att det är sån dära touch grej, jobbigt ju...ialla fall så står vi där skrivit på och allt!
Så frågar lasse jaha får vi den nu då eller?`Nä, det fick vi ju då inte för att den är slut typ överallt...jag dör!!
jaha jaja, gud i london vad jobbigt...han sa att han kan fixa så att jag får den på posten på torsdag!!! amen va?? jag menar okey  det var snällt att han kan fixa det tills torsdag men hur fan ska jag klara mig utan tills torsdag?? Helt sanslöst alltså! Låt dagarna gå snabbt för helvede...jag vill ha den nu..jag vet jag tjatar som ett as, men jag får flipp ju!
Jag va hos soffan idag en sväng! annars har jag bara städat och varit hos mommi!

Tack som fan lars för mobilen, fast jag inte fått den. Jag älskar dig


pusstja



Jag lever om ni inte får tag i mig

min mobil har supits bort. jag är helt förstörd.
Mitt liv är som bortblåst, min mobil är bortsprungen...antagligen på tivolis mörka golv.
stackars dig min lilla du...
I kväll får jag en ersättare. En ny kompis. Jag längtar, känner mig helt naken.
Så kompisar om ni inte får tag i mig så är det för att jag inte har någon cellphone!
Nytt nr kommer i kväll, men jag har ju ingens nr längre...help me..
den goda nyheten är väl att jag hade en toppen helg + att jag ska få en ny mobbe!
Ja  nu vet ni varför jag inte är anträffbar! Fixas strax! See ya

Mys fredag.

ikväll blev det mys! Jag, lasse, malin, jocke! tack för en go fredags kväll!
Kolla idol och sa massa fula ord! lasse kan vara grov i munnen.
Denna dagen har varit behaglig! Fixa mommis jeans på jobbet! fika lite..sen hem, in i bilen till soffan!
det funkade bra med akke och jocke idag faktiskt! Kul.
Sen myste jag o lasslo lite...sen fixa vi lite käk, det ända jag kan göra blev det!! gissa...KORVSTROGANOFF!!!
Sjukt fint, jag och lasslo älskar det!

Ikväll innan malin och jocke kom så låg jag och lasslo och lyssnade på musik på youtube.
Vi valde varannan låt! Jag valde en, sen han och sen jag igen...ja ni fattar...
ja så när vi sjöng som mest till en låt så kollar vi i hallen så står älskade malin o jocke där i hallen och små flinar!! haha, lasslo blev lite röd i huvudet!!! haha...lilla hjärtegullet!  ja det är då det jag och min raring brukar göra på vår fritid! Sjunga och låtsas att vi är värsta popsnörena!! haha..kul va det iallafall!!
Nu ska jag nog hoppa i sängen, som sakt så är det jobb i morgon till fem!! Ska bli rätt så trevligt! Kommit fram till att jag är rätt nöjd med mitt jobb i allafall!!  Ätit lösgodis i kväll, gott är det. men varför fåt jag sådan ångest? Kan någon säga mig det? man måste få äta något gott ju..min mat noja..så fucking jobbigt.,..
Nä, nog för popsnöret ikväll!
Sov gott ikväll alex. Tänker på dig!

PUSSTJA!!! LOVELOVE

Ensam hemma...

En bra dag på jobbet idag!  Jobbade med Hille, alex, victor! En bra dag som sagt!
När jag kom hem idag så städade jag och kokade min älsklings soppa!! Lasse är och spelar bowling på big bowl med jobbet! Fan vad dom gör saker med sitt jobb lixåm! Ensam hemma ikväll, rätt så skönt...
Kollar på anna skipper...hon är fan inte sann alltså.
Helg strax igen..jag funderar faktiskt på att ha en vit helg! Kan inte hålla på att dricka varenda helg fan. Sen för det andra så ska jag jobba helg oxå! Ska jobba nu tre helger på rad...hell yes..
Ledig i morgon! Ska fixa ett par jeans till mommi på förmiddagen sen ska jag hem till sofia vid halv två tiden! Vi sak gå ut och rasta av våra hundar tänkte vi! fan vad trött jag blev...see ya! love

Den värsta dagen i hela mitt liv.

hallå ja, onsdag idag! har haft en mega kul helg! Gud i london!
I fredags blev det tages med sofia o sara! det var skoj! jag körde med jag hade ändå mega skoj!
soffi propp slagga hos mig! VI sålde ju kläder i lördags morse i lund! ja håll i hatten vad duktiga vi va!
Vi kom i säng lite över tre natten till lördagen! Sen var vi tvungna att gå upp sex för att vara i lund lite innan sju! ja fy fan, det va inte många timmar i sängen! men vi klarade av det bra! Mysigt va det att stå där med varsin cigg i munen och snacka skit! jag fick nog sålt för drygt 700kr inte så mycket men ändå!!
Vi åt mest hela dagen!! haha
Sen på vägen hem körde vi inom maw å tog varsin burghare! det blev en maxbox till mig!!
Vi va hemma vid ett tiden! sen stack jag till soffi propp direkt med akke, så gick vi en lång runda med våra doggar!!
Sen blev det showern för mig! Direkt till nova med lasse, käka lite, handlade en gift till meija som vi skulle på dop på kvällen! Sen tog jag o lasse tåget till lund kl sex! Då var det dop fest hos lasses polare!
Mycket trevligt! jag tackade för mig vid tio tiden! Tog en taxi ner till centralen, fick vänta på tåget till landskrona där en halv timme!! så tr¨kigt hade jag!! jag satt mig på en bar helt själv o tog ett glas vin! duktigt ensam!!
jag skulle möta tjejerna i stan och parta vidare! Tillslut kom jag fram! Jätte trevlig kväll på tages! lite trött bara..menmen..!

Sen i måndags var det jc fest! ja fy fan vad jag mådde dåligt igår, jag trodde verkligen att jag skulle svimma av trötthet! har någon haft den känslan någon gång? Sov en timme den natten, var tvungen att köra hem kl sex på morgonen för att hinna gå ut med vovven! Sen jobba tio till sju!! ja fy fan! idag är jag som en helt ny människa! tacka fan för det!'
jag måste dra nu!!! tjarå!!! pusslove

Osminkad till vardags?

I går jobbade jag 10-20. Gick bra! Hade inte så jätte mycket att göra bara!
Matso var sjuk, Alex är knä skadad. Tjockt med skador på jobbet...
Igår morse kom magnus! Vi tog två cigg sen skulle hon åka och fixa frillan och jag käka! Trevligt.
I går på jobbet hade jag bara lite ljusrosa läppglans och rouge!! Kändes så lagom faktiskt! Skulle kanske börja köra det till vardags kanse?! Så blir det mer krydda sen på helgen när man tar mascara och allt det dära!!..ah va fan vet jag egentligen..I går kväll blev det chill! Hoppade nog i säng redan halv elva! Sa adjö till Alfred i onsdagskväll, jag hatar att säga adjö. Men ibland måste det ju tyvärr göras. jag var och fikade med en god vän i onsdags, det var jätte trevligt! KÖåte en hel påse med skum! Jag åt upp den påsen på ett nafs..ggrr..
idag är det fredag! Thank god it is friday!  Sen ledig helgen! tjohooo...nice price!!
Det tråkiga är att jag känner mig lite krasslig...piss! Blir nog utgång i kväll! men mår jag såhär så kör jag tack!


Måste prova lite kläder nu tills ikväll!


FRIDAYFRIDAYFRIDAYFRIDAYFRIDAYFRIDAYFRIDAY


LOVELOVE

jag äter..

I dag är det 1 oktober! Trevligt värre!!! Hösten är verkligen på ingång, mysigt...samtidigt lite ångest!
Idag är det onsdag! Jag har varit hos mommi och ätit frulle, varit ute med hennes dog! Varit ute med min egen dog! Jag har renbäddat, sminkat mig och nu avnjuter jag en kopp te! Jag är inte så förtjust i te egentligen men när man fryser är det fint! Snacka med alex R på msn, tycker synd om dig! Knät blir bättre, jag lovar!
Till helgen blir det nog tages, lördag morgon blir det försäljning av kläder! Hur fan ska jag palla...men jag vill!!
Sen på kvällen är det fest hos lasses ex arbetes kollega! I lund är det!! Mycket lund känner jag! Ska även till lund i dag med mommi och shoppa...hon behövde något nytt!! Sen på söndagen blir det nog chill...tror jag! sen är det fest med jobbet på måndag...my god!! Party like a rock star!! Jag ska hjälpa alleballe med banman lådor nu halv tolv...hon flyttar i morgon ju...blää...ska inte alls bli kul ju! Sen nu kl tolv ska bjorne komma och ta en fika!

Ja, har ju då fått frågan om jag äter av några stycken och ja jag äter SOM FAN!!!
Ska börja redogöra vad jag äter här. Så slipper jag förklara. MOMMI JAG ÄTER.


Onsdag 1oktober -08
Frulle:
2 dl yoghurt
1 dl hallon
2 knäcke
3 msk keso
2 skivor skinka
1 msk leverpastej
gurkskivor

MellanMål:
1 frukt, 1 l vatten


Lunch:
1 pita bröd
1½ dl keso
4 skivor skinka
rödlök
tomat
gurka
sallad


MellanMål:
1 frukt, helst 1 liter vatten


Middag:
1 kycklingfile
1 bakad potatis'
1½ dl keso
Champinoner
sallad
gurka
tomat


kan avvika i dag! andra planer i kväll!!
pusstja! LOVE

RSS 2.0