xider och saknad....

nu öppnade jag min xider, myser gör jag! fan vad gött livet är ibland!
ska till barbaros strax å käka lite å dela en kariff...haha med alex och madde..blir kanske mer än en kariff!!
kariff och karaff!! Idag slutade sune på mitt jobb ett år framöver. mamma ledighet! helvete vad jag kommer sakna dig.
Du är som min syrra fan. Helt ärligt, hon är den som jag vekligen vågar fråga allt om utan att skämmas.
love ya!! jag är inte alls hungrig. sune hade köpt massa candy till oss kvarstående på jobbet+ en massa frukt! Så go. i alla fall så har jag ätit för många godis bitar för det står mig verkligen rätt upp i halsen. ja va ska man på det för.


fy tusan, såg bilder på facebook som josse lagt in sen perrys examens fest. Gud vad jag ser ut, måste skärpa mig nu.
Värsta döingen ju.. ja i helgen är det jobb som vanligt. girlsen ska till copenhagen i morgon, fan vad det hade varit kul att följa med. ,men men,  det var ju det där jobbet... kniva lasse ska faktiskt till bakken på lördag med sin familj och emil skulle nog oxå med. Låter oxå trevligt.  nä nu får jag gå ut och vänta på alex. vi ska ändå cykla till barbaros, ska jag komma någonstans på min bike så får jag trampa något så in i helvete. upps förlåt jag sv'är så mycket.
 jaja puss heej. 
 

I´m back

Jag är hemma igen, vill inte men man måste hem till vardagen igen. Saknat lasse och a.
Jag har inte saknat Molly, jäkla bajs katt. bajsa gärna bredvid lådan,  Ja, när man kom hem fick man ju börja städa. Typ det ända jag gjort nu i fyra dagar, +  sjuksyster.. Jag och lasse åkte ock köpte party tält tills i morgon. i morgon är det ju faktiskt midsommar. Morsan och farsan ska åka till copenhagen, gissa vem som blev med bjuden? Jo syster yster malin som alltid halkar in på ett bananaskids godis. men jag unnar dig det syrran, absolut.

jag vill flytta, jätte mycket, ja gud vad jag vill det. tänk om lasse bara kan säga typ "mimmie vi drar här ifrån  nu" men det kan jag tjockt fet glömma..men i love you anyway.. dom tar åndå 45 jäkla kr för en liter sketna jordgubbar i höllviken, riktigt mega dyrt.  nu är carro och alex hos mig, sitter och chillar framför tvn lite. akke är så trött. Han har lekt konstant i fyra dygn, Tjockt med energi. pussheejj


förlåt...

förlåt, jag glömde fiskarna och hönsen igår när jag berättade om djuren!!
syster yster mår helt okey, hade förväntat mg något annat faktiskt.
jag har rökat allt för mycket dessa dagarna! Så fint väder här i höllvken, har varit ute vid poolen ett bra tag idag, fick nog lite färg! miss you honey! Lasse min babe.

nu snackar vi djurgård

håll i hatten vilken djurgård! Min hund, mammas hund, syrrans två hundar + en kanin, två undelater, en sköldpadda, två råttor, en hamster. Jag tror jag har fått med alla jäkla djur nu. Helvete säger jag bara.
Ringde syrran innan, hon hade precis vaknat från narkosen. Hon visste knappt var hon var...synd om henne..
men det är ju självförhållat!! Hon lät verkligen som om hon var mega packad! Haha, var tvungen att skratta lite!!
Ska köra och hämta henne i morgon, ska bli spännande att se förändringen!  Jakob kom precis och frågade om vi kunde ringa till hans mamma, men det ska ju vara lite hemligt för barnen så jag fick ljuga ihop en liten historia där, han hade ju blivit rädd om han hört hur hon snackade, låter som värsta fyllot.

I morgon ska jag skcka vickan med taxi till bäckahästen, sen ska jag gå ut med alla mina kära hundar, sen köra och hämta henne i la. Sen på kvällen är jag bjuden på middag hos hennes ex man, ska kolla hans nya flachiga lya som han uttryckte det!! ska bl nice! Jag tror att jag ska lira lte playstation nu faktiskt, har ju lovat det.


Måste bara skriva att jag kommer sakna dig lasse dessa dagarna. LOVE YOY BABE

Mega kyssen

Gud vad nice, det är onsdag idag! Jobbar i dag och i morgon, sen har jag semester i tio dagar!!! Fri som en fågel, ja det ska bli så skönt asså. Kan ju bara hoppas på att vädret repar sig lite. Mega tråkigt väder just nu. Just nu längtar jag till midsommar, jag älskar verkligen den dagen. Alla verkar vara så glada och man plockar blommor och bara går och myser hela dagen. I LOVE!!

Igår jobbade jag till sex, sen fixade jag lite käk. Gick ut med min kära Akke en trip till ica där Alex jobbade.
Sen kom mange och Alex vid halv nio tiden, vi skulle ju se på Sverige. Gud vad Lasse var koncentrerad, mega sur blev han om man skulle råka vara i vägen för tvn i två sekunder! När Sverige gjort ett mål, eller rätta sakt min älskling Zlatan gjort ett mål så får jag världens kyss av Lasse på kinden. Jag lovar den kyssen var av ren glädje från hans sida!! Tror aldrig jag fått en sån rejäl kyss av min karl.
Tillbaka till det där med att Zlatan är min älskling. Jag tycker verkligen att han är så het. Han har något extra, tror det är charm. Åh jag hade gjort mycket för han

Söndag...

Idag är det söndag, helgen har varit riktigt bra!! I torsdags va vi hos Malins brossa Jocke på student, mycket trevligt.
I fredags var det fest med jobbet, jätte kul. Blev lite mycket vin kanske, menmen...
Igår, lördags så var det rätt chilligt på eftermiddagen. Jag och Alex stack till Josse där Emelie va, dom badade..vi hängde där en stund sen stack jag och Alex hem till mig och käka sallad, riktigt fint käk när det är så stekigt.
Sen stack vi till Barbaros å kolla på fotboll...jag är ju så intresserad av fotboll..not..men det var faktiskt jätte mysigt, det var Jag, Alex, Pernilla, Josse, Emelie, Alexander N, Linus, Chrille, Emil, Ante, Jerry , Tobbe R och två andra från Svalle som jag inte vet vem dom är. Nu undrar ni säkert var Lasse var..jag har inte blivit dumpad igen..puh..det är lugnt..haha...
Han var hos Andree i Svalöv och checka fotboll..jag hämtade honom vid elva sen stack vi till Emil där dom andra var, satt och drack lite, snacka lite skit..mysigt.. glasrutan sprack bara, det var lite synd kanske. Tur Emil är snickare..eller det kan kanske inte snickare fixa??..inte fan vet jag....haha Lasse ska oxå ble snickare..med Emil!!!!


Jag sitter och väntar på att Lasse ska vakna..drygt när han ska sova så in i helvetes länge. Han har lovar mig att vi ska dra till stranden nämligen, ska bli sjukt nice faktiskt!! Jag var hos morsan och käka frulle precis. Varför är det oftast godare att äte frulle hos någon annan??!!


Alex mannen, du jobbar idag..tycker lite synd om dig faktiskt...


Nä, nu är det kuddkrig, nu ska knivaLasse upp..håll ihatten.
Ha en mega fin söndag alla goingar, pussheejj

Snart långledig...

I helgen var det examens fest hos Pernilla, jätte trevligt.
Jätte god mat, tårtan var ju helt galet god, mega fin. Bra jobbat Eva, tror det va hon som fixade den.
Jag, Lasse, Alex och Chrille tog taxi hem vid två tiden så det var jätte lagom.
Jag och Alex var på väg till tolv tåget men när vi gått en bit så insåg vi att vi skulle aldrig hinna i tid, med tanke på hur jävla ont i fötterna vi hade. Jävlafan vad ont jag hade.
Nu ringde precis mange, snackar lite om i morgon när vi ska på jockes student. Ska oxå bli jätte trevligt!
Jag ska faktiskt inte dricka tänkte jag. Jag och Lasse ska hem till Helena på mitt jobb på fredag kväll. Alla på  jobbet ska ta med sina respektive. Det va på tiden tycker jag att dom får träffas! Så det blir lite grillning och några flaskor vin som öppnas tror jag!
Igår va jag och Alex först och sola, sen va hon hos tandis, jag gick ut med Corre(morsans jycke) sen mötte vi upp Josse och Emelie vid elva tiden så gick vi en döds lång runda, jag lovar vi var tillbaka vid ett. Vi hade varit ute i TVÅ TIMMAR. Snacka om att man var trött sen, Akke va oxå med så han såg man inte mycket av mer igår, han va så trött..Sen vila jag en stund...skönt..sen kom Alex och hennes sister så stack vi till LA och gick och kolla lite i affärer och sånt..jag handlade två nya bodys, från början var nog inte tanken att det skulle hänga fyra stycken i min garderob, men va fan. Lasse dödar mig om han ser hur mycket jag shoppar.
Sen satt jag och Alex ute och röka och käka lite till elva tror jag, mysigt.
Så det var en mysig dag igår! Idag jobbar jag till åtta, trist, men sen är jag ledig tills måndag och det ska bli så gött..mmm.. nu ska jag dra till jobbet!! SEE YA


RSS 2.0