HUA HIN BLUEWAVE BEACH RESORT

WE ARE HERE! i love the place. here are so nice!
jAG LEVER, ALLT E BRA. flygresan var ett helvete tyckte jag.
i be back


THAILAND.

NU DRAR JAG. FY FAN VAD GÖTT.

JAG ÄLSKAR DIG LARS. ÖVER ALLT ANNAT. GLÖM INTE MIG!

SES SNART IGEN HANDSOME!

godbye my lover


2 days left!

Snart åker vi...gud vad härligt!!
I dag har jag och papoa fixat allt det sista!! Allt är klart!
I morgon är det sista jobb dagen. 10-18. Efter det kommer lasse och hämtar mig så ska vi till malmö och käka på jensens, i love that place!! Vi har ett bord bokat till 19.00! Ska bli så mysigt! Bara du och jag raring!!
Jag är trött..tror det blir en liten vila nu en stund, sen ska jag till la i kväll och fixa nailsen ju!! Soffan ska med!! Trevlig!
I går va det jobb, sen solning och sen lite mys med mr love! Sen kom soffan och kollade på beck med oss!!
Visade sig att alla tre hade sett den men kom inte riktigt i håg den ändå!
nä, nu måste jag gå och kissa och slänga i en tvätt, sen blir det chill framför en rulle en stund känner jag!! Men, det kurrar lite i magen...men jag orkar inte ställa mig framför spisen...åhh nej..

I love you to the end.

FREDAG! 10-20 på schemat...my god...jag vill inte mera! Jag vill vara ledig! Jobbar helgen + tisadg, sen är jag fri som en fågel några weeks! Det ska bli helt underbart!
Igår kom soffan in en sväng, vi kollade lite resor och röka lite! Mycket trevligt! Vi bojkottar den dära hjärtans dagen båda två. Eller alla tre, lasse gillar inte heller det direkt! Så vi ska hänga lite på lördagskväll!

I kväll blir det bara chill för min del! Hemma halv nio lixåm...fy fan! Låt det gå snabbt!!

Mitt goda humör är fortfarande på topp! Härligt, härligt!

Nu kokar jag havregrynsgröt medans jag bloggar! Det går faktiskt utomordentligt bra!! Nu kokar det..
Häromdagen köpte jag en jätte söt kjol på jc och ett ribbat vitt linne som jag ska ha när vi reser. Svarta tights till det som man kan ta av när vi landar! Så en liten svart kofta och skinnpaj. Men den dära skinnpajen åker ner i resväskan så fort vi kommit fram till Kastrup.

Nu måste jag käka! Trevlig helg dudes.

I love you to the end.



Engagerade, Effektiva, Tillgängliga.

Tja! Onsdag i dag! Fint är det! Snö som in i helvetet. Lasse va så go i morse.
-Mimmie, du får gärna ta min bil till jobbet idag för det har snöat as mycket.
-Tack älskling.
Det va sött, känns lite bättre att köra hans när det är snow!
Dagen igår gick bra, trots min långa dag på jobbet. Den avslutades med att jag mötte upp mamma på väg hem så stack vi och solade direkt! Det är så skönt...
På lördag är det den dära överskattade alla hjärtans dag dagen. Jo men visst är det kärt att det finns en sådan dag.
MEN, varför kan man inte vara söt och go mot varandra varje dag? Jag stör mig på det som fan. Sen tycker jag synd om dom singlarna som tycker att det är en jobbig dag för att dom är själva. Nu menar jag inte att alla som är singlar tycker att det är en jobbig dag men det finns ju säkert dom som tycker det.
Jag köpte ett vanilj hjärta till Lasse i måndags bara för att trotsa och göra det då i stället för på lördag! Men man får väl köpa någonting mer kanske...åhh töntigt!

På måndag ska jag fylla på mina nails. Ska bli så nice! Nu får jag åter gå till vita tippar igen. Det har ju varit lite utflippat nu dom senaste gg med glitter tippar! Men tro mig, det är rätt så coolt faktiskt!
Nej nu ska jag göra mig en nyttig och go frulle och läsa tidningen.
 Gud, jag är på så bra humör! Lasse tror väl minst att jag knarkar med detta toppen humör som nu legat i i några dagar!! Låt det stanna!!
Ha en toppen great dag!

Frukostmys.

Hej! Just nu sitter jag i vårat mysiga kök och bloggar lite! Snart blir det frukost och lite kaffe!
Jag är jätte lycklig, faktiskt! Dock ska jag jobba 10-20 i dag oxå som igår! Men jag klarar det.
I morse gick jag upp vid 06.30, efter det gick jag ut på en timmes promenad! Snacka om duktig va?
Sen fick man frecha upp sig lite och sen nu efter lite fönat hår och sånt där så sitter jag här!
Jag fick förresten låna jätte fina sommar dresses av Sara i lördags! Verkligen toppen bra! Så nu behöver jag knappt köpa något! Jag har ju typ hundra små färgade shorts och linnen och lite annat smått och gott!
Mitt problem är vad jag ska ha på mig när vi åker! Men jag kommer säkert på något bra!
Åhh, jag längtar fan ihjäl mig! Men jag har börjat få lite dåligt samvete för Lasse. Så ska han sitta här hemma i det ruggiga vädret. Min lilla du. Men jag älskar dig i allafall dude.

I, ME AND MY.

Just för stunden trivs jag med mig själv. Jag trivs med mig rent kroppsligt och hur jag för mig bland andra människor. Trivs med mitt hår och min hud och min doft. Jag har kommit fram till att jag kanske inte är så dum ändå. Jag älskar när Lars ligger bakom mig på natten och sätter näsan mot min nacke  och berättar för mig lite sådär sexigt hur gott jag luktar. Att min kropps doft luktar sött och gott. Då kan man inte låta bli att känna sig sådär älskad som alla människor borde få känna. Jag älskar när du stoppar om mig på morgonen innan du åker till jobbet. Det känns tryggt. Ja, just nu känns allt så bra. För bra. Får det lov att kännas såhär, eller får man lov att tillåta sig själv att känna sig såhär tillfredsställd?

Sofia och Sara har precis dragit hem. Vi har haft en mysig kväll! Kollat på melodifestivalen och på en bra rulle!
Käkat lite morots stavar med dipp! Jag ska köra och hämta Lasse och några andra drägg i stan nu strax! Dom har varit och bowlat och är på Tycho nu tror jag!
I morgon är jag ledig, så då blir det först solning sen blir det frulle och sist men inte minst blir det att åka till Väla och shoppa lite till resan och växla pengar! En mysig dag med päronen alltså! Tack för mig!

Hello, is it me you looking for?

YES, det är fredag. Torsdagen är över. Den är så jävla mycket över. Thanks.
tack soffan för du va med. Det gick bra.
Tack lars för den goda middagen du lagade till mig på kvällen. Tack fär efterrätten.  tack för ompysslingen.
Tack alex för ditt fina sms. Det är precis sånt som värmer. Tack mamma och pappa.
Nu måste jag åka hem till mamma och pappa och äta frulle.
Vi hörs sen. tjarå

The day is tomorrow.

Stavade jag rätt till i morgon? Skit samma.
Livet leker...nä det gör det inte direkt! men i morgon kväll så kommer mitt liv leka igen.
Jag satt och tänkte på för en stund sen att jag saknar vissa personer väldigt mycket. Jag tror att ni vet vem jag menar men jag kan ändå rada upp dem.
-Alex A min raring, kom hem för fan nu då.
-Mange mitt glitter. Snart ska du förhoppningsvis flytta ner till oss igen ett tag.
-Alex R, ja det är jävligt sant jag saknar dig. Hell yes.

I dag ska jobba från kl tio till när matte och victor kommer tillbaks från ett möte! Hoppas det går snabbt.
Sen ska jag städa lite och tvätta lite tänkte jag, åhh jag måste verkligen göra det idag...
Nu ska jag platta håret som vanligt.

Och du, släng dig i väggen va. Jag gör på mitt sätt och du på ditt sätt! Tacka fan och hans moster att alla människor inte är likadana. Adjökens.

Aldrig mer alkohol.

Fy för i helvete vad jag mår dåligt. Mmm, man får skylla sig själv. Men detta är ju för fan över jävligt. jag som inte skulle dricka. Det va ju den dära Center Syd festen igår. Jätte trevligt var det. Live band och allt! Snacks, buffe mat och fri dryck. ja håll i hatten. Kl sex började dfet så efter stängning så blev det fix ute i lunch rummet och lite för krök med grabbsen! Jag skulle inte dricka igår för jag skulle ut med mammas och pappas dog vid 21 tiden.
Well, vi kom till festen satt oss vid ett bord. jc sätter sig alltid för sig själva! fråga mig inte varför, jävligt töntigt! Det har blivit så dom senaste åren. Ja, vi åt och dom andra drack och jag blev mer och mer sugen på att dricka! Gud vilket sug jag fick! det var full rulle på dans golvet och alla började bli lite smått salongs berusade! jag tror det va Alex som fick mig att vilja dricka! han var ju oxå med fast han inte jobbar hos oss längre!! Trevligt värre!
Ja, så jag tog mitt pick och pack och körde rally hem till päronen som inte var hemma och gick ut med Corre, bätttra på maken och stod och plutade med läpparna framför speglen en stund! Sen var jag i väg igen mot Centan!! När jag kom tillbaks var det många som blev glada märkte jag!! Det va så kul! Sen när soffan slutat jobba så kom hon, jag smysslade in henne på någon vänster!! Gud vad hon är skön! Halsa vin gjorde vi!! Sen tog vi taxi till tAGES!! Ja du, håll i hatten! Nu skriver jag inte mer.

RSS 2.0