fredag kväll....hur kul kan man få det?

jobbat som ett as idag! Inte jätte mycket att göra men ändå lixåm. Jag har jobbat FÖR MYCKET.
Köpte julgrans kulor i dag. det blev tio jätte stora svarta så klart. Sen trettio mindre i vitt. Riktiga glas kulor är det! Dom var snor dyra. Va nog för det inte va plast skit. Pappa ska hugga en julagran till mig i morgon. han lovade mig det. med tanke på att det inte är någon annan jävel som hjälper mig så får far ställa upp. jag kör fortfarande olagligt oxå. Det är ingen kul vits det heller. Något mer jag gör fel? Ja jag tänker köpa alldeles för många julklappar fast att jag inte kommer få en ända till mig själv. thanks. jo just det ja, jag o jullan ska changa!

i morron är det lördag, jag jobbar till sex....ska bli skoj ju! ja faktiskt! det borde komma mycket folk. sen ska jag träffa soffan en stund. Jag kan inte fatta att min sis äntligen träffat en karl. tänka sig? ska hon gifta sig före mig?
nä vet ni vad..nu ligger jag här i slafen och ska nog alldeles strax sova. men jag vill ha något sött...hjälp mig!??
Vad är det jag vill ha? pepparkakor med mögelost eller bara lite skumbananer?
Sleep tight monkeys.

eehhyy yeahh!!!

Tjohooo dudes!!
Ska man börja plugga så kan man inte gå och bygga naglar var tredje vecka sa pappa.
Nej jag vet. Jag har försökt att tänka på allt pappa! Men jag tror jag hade fixat det. Tänk att jag har fått för mig att börja plugga. Det som inte fanns på min karta förr. Nä, jag ska bara jobba och dra in stålar som jag spenderar upp på noll tid. Nu sätter jag punkt för det levnadssättet. Avslutat! DONE!!

Jag kan inte minnas riktigt hur det var när vi blev ett par. Eller hur det gick till?!
Men jag vet att jag var överlycklig! Tänk att få somna brevid denna man varje kväll. Jag kommer ihåg där i Malmö på en bro när du kallade mig för flickvänn första gången för mig och inför dina vänner. Jag kommer ihåg hur jag log inombords.  Jag fick dig. Så många år jag varit attraherad. Våra blickar som vi egentligen inte fick ge varandra med tanke på mitt dåvarande förhållande. Vi fick varandra! Du och jag. VI.


18/12/08

Det är jobbigt att skriva med byggda naglar! Dom tar emot. men vill man vara fin så får man lida pin! Visst?
Är det fler som har samma problem som mig med nailsen?
I dag jobbar jag 10-20. För jävla kul ju! I morgon börjar vi ha öppet till nio fram tills julafton! Inte nog med att vi har öppet en timme längre i helgen!! Men visst! Handla på bönder!
Mio är ett jätte fint namn., Blir det en pojke så blir det mio, theo eller olle om jag får välja dårå!


Min önskan och förhoppning är att allt ska ordna sig. Jag vet att jag borde dra mig ur. ge mig ett skäl att stanna så stannar jag kvar. jag trodde inte du var något att ha. Kan ingen stoppa mig? Varför stoppar ingen mig när jag är så impulsiv? Nu står jag här och vill bli kysst igen.

Fönsterkuvert.

Ge mig hopp, ge mig mod, ge mig A-kassa o bo.
O ge mig papper på att jag e bengaloo.
O gör er inga besvär med o finna mig ett knog.
Skicka pengarna i fönsterkuvert.


Freaky Mimmso!

Jaha, jaja så det är så här man ska må en sleten söndags kväll? har jobbat, mycket folk! En jävla massa julklappar! Ja jag lovar om jag säger att jag packat ja typ si sådär 500 paket idag så ljuger jag inte! JAG FATTAR INTE ATT FOLK SPENDERAR SÅ MYCKET PENGAR PÅ JULKLAPPAR!! För tusan ge barnen i afrika lite mat i stället. Men det är typ som när det kommer skylt material till våra skyltar på jobbet. Tänk va det kostar!! Till alla butiker i hela sverige! ge kidsen lite mat i stället. jag får panik ta mig fan!
Jag mår som ett rövhål idag! trevlig fest igår, visst var den det!
Mycket dans och många fina ord! trevligt värre. En del besvikelser oxå!
Jag sitter här vid köksbordet och har en tallrik wook bredvid mig. Smaka fan gjorde den! Blää.


Hur många gg ska jag behöva säga att jag vill åka till thailand NU!! Låt det gå snabbt tills februari!
Jag är trött..jag är verkligen mega trött! Men jag vill se wallander filmen i kväll...mmmm, med nöje gott folk!


LUCIA!

Tja! Lördags morgon! Kl är drygt nio den 13/12-08. Det är lucia i dag! Mysigt!
Man kanske skulle gå lucia för en viss person!! Jag tycker det är så mysigt!
Jag har precis käkat frulle, joggat och varit i showern!
Igår hade jag en sådan där jätte mysig fredags kväll utan stress! Så skönt var det!
La mig och läsa vid elva tiden, somnade gott vid halv tolv! Jag har sovit som en stock i natt!
Jag är laddad för en toppen dag på jobbet idag! Givetvis är jag laddad för en toppen kväll oxå!!
Hoppas du inte är allt för trött malingumman!! Ses i kväll!


PUSSTJA

Det har jag inte!

Många trodde att jag skulle förlora mig! Men det gjorde jag inte! Jag tog tag i mig i rättan tid! Det var tur!
Nu har jag varit i showern, sprutat lite lukte gott, några drag mascara och tagit lite färg på kinderna!
jag joggade vid åtta i morse! Riktigt nice! det gick trots snön, eller blasket kanske man ska säga!
Nu ska jag åka hem till mommi och äta fredags frukost!
Jobbar som vanligt 12-20 idag! Seen i kväll blir det chill! Måste ju orka med joggingpasset i morgonbitti innan jobbet!! ja, men ha en kanon dag! see ya dudes!

Den dära joggingturen!

Fy bubblan vad skönt det var att jogga idag! Jag känner mig så ren i kroppen nu efteråt!
Lite bra musik i ipoden så är det faktiskt riktigt skönt!
I dag har jag och poppi varit duktiga! Han kom till mig vid halv nio tiden, då började vi röja direkt i uterummet! Slängde allt skräp och röjde ordentligt! Tippen fick vi köra två gg till! Så där  va en massa onödigt skit!
Sen byggde vi ett pepparkakshus! ja ni vet ett riktigt mysigt litet hus! Blev nonstop som takplattor!! Många nonstop landade i min trut! Ja, sen blev det jogging för mig! igår kväll höll jag på och städa tills ett på natten! rent blev det!!
Nu måste jag prova min outfit till lördagsgalajet!  Jag har för mig att dress coden var klänning!
Det stämmer va?? Pusstja

Ja, det är bara jag!

I dag har jag försökt nå en tanta på handels  a kassa typ 30 gg. Jag blir kokt. Som tusan! Jag vill bara ha svar på en liten liten fråga ju!
Gud vilken trevlig lördag. Jul fest med jobbet ju. Det var kanon kul. Åkte till pelles place direkt efter jobb! Vi tog lite gott att dricka sen bytade vi om och hoppade i bubbel poolen där ute med varsin drink i handen! Så sjukt nice var det!  Sen bastade vi allihopa där inne! Ja, sen var det dax att göra sig lite snygg och het till kvällens utgång! Vi åt en jätte god middag som chefen fixade! Vi började grogga mellan förrätten o huvudrätten! Inte så smart kanske för vi allq blev kanon laddade!! Haha, vad kul det var! Sen kom det taxi bilar och hämtade oss vid halv tolv! Då besökte vi ett nytt ställe i hbg som heter Helsing. Jätte trevligt ställe! Vi gick in vip, tur va det med den mega kön! Sjukt god drink blev jag serverad där, något med hjortron i! Sjukt nice! När vi hade minglat där lite så var det dax att gå till Tempel där vi oxå gick in som vip! För fy fan vad folk där va!! Sjukt kul hade vi där inne. Dansade som fan och va helt galna! jag vet inte hhur många white russians vars vi girls drack men fint som snus va det!! Sen blev det taxi hem till pelle där vi skulle slagga över! Men givetvis blev det efterkrök nä vi kom dit! Riktigt trevligt! Synd man skulle upp och jobba igår bara men, det gick! Allt går! Så jag i hille la oss skaföttes så där en halv fem på morgon kvisten!!! Uppe igen var vi vid halv nio då pelle hade dukat upp ett gott frukostbord till oss!! thanks! En kväll jag alltid kommer ha i minnet!

I dag har jag varit så trött, snacka om två dagars!!!


Testet som kunde gjort mig till mamma!!

Jag  har hittat ordet för hur jag mår ock känner mig. Ordet är: IDENTITETSKRIS. Jag  har länge sökt ordet. Men där satt det. Nu har jag ordet jag så länge sökt efter.
Nu har jag varit utan lasse i 2 dygn och 2 nätter.
Well, hur känns det? Jo fan, jag saknar hans varma hand arm runt mig på natten. Jag saknar hans stora manliga nävar. Saknar hans hand som oftast vilar på min hand tills jag somnat. Gud lars, det går inte att förneka att jag älskar dig hejdlöst. Jag saknar även när du springer upp till mig varje morgon innan du kör till jobb...jag älskar säger du på bebis språk. Sen frågar du alltid hur länge jag jobbar, fast att schemat för varje månad sitter på kylen sen två år tillbaka! Jag kan inte låta bli att små le lite för mig själv när du frågar det samtidigt som jag blir lite lätt irriterad över samma fråga var eviga morgon. Men jag tar det lasse! Jag kan tänka mig att leva med det! Jag kan nog tänka mig att leva med dig tills döden skiljer oss åt. Trots att situationen är lite rörig just nu. Vi klarar det. Vi har ju varandra som du sa en gång till mig för ett tag sedan. Jag vet inte riktigt i vilket sammanhang, men jag vet att det var en varm känsla du spred i min flick kropp!!


Jag slagga hos mommi i förrigår. Mysigt som tusan. Vi kokade soppa och satt och pratade massa nonsens ute i köket. massor utav tända ljus hade vi. Jag älskar dig mommi!
I går körde jag direkt till soffan efter jobb! Slutade åtta så jag var där runt halv nio tiden! men vilket väder der var! Massa av snö ju. Soffan passar en lya i häljarp ju så jag passade på att slagga över där! Det var jätte mysigt! När jag kom dit så baka soffan saffrans kaka till sara som fyller 20 år idag!! Den luktade så mega gott! Ja, jag var ju hungrig när jag kom så jag hade ju tänkt att koka lite soppa men jag pallade fan inte. Så jag o soffan ringde runt till pizzerior och försökte få tag i en kylinga sallad till mig. Men hur lätt var det  då? Det slutade med att jag satte i mig vå skorpor. Sen åt vi vers 2½ lusse bulle vars! Fint va det! Jag hade handlat med mig lite poppor! Smör poppor till soffan och såna hära american best popcorn eller vad tusan dom nu heter, dom är iallafall fettsnåla! jag åt 2 påsar!! hahah fattar ni?

Sen idag så åkte vi till nova! Jag köpte ett par curling skor! Jätte mysiga! Blev ett par svarta, soffan övertalade mig till svarta istället för bruna! det var bra gjort, för jag har mest att sätta till dom då! Sjukt nöjd är jag! bara nu jag får användning av dom! Sen käka vi på MC, jag köpte ett paket till sara!
Jag gjorde även ett grav test inne på novas toa, ja fy fan vad nervös jag var. Tur du va med.
Jag lovar gud vad kag skakade, mina lår..vad dom hoppade! Jag blev så glad att det bara blev ett sträck att sofia fick en dunder kram! ja vilken lättnad!

På lördag är det julfest med jobbet! Det ska bli mega skoj! Jag tror vi kommer få så kul!! tjohoo.

Regniga gatan..

vad hände med snön? varför är det bara regn?

Min dag i fredags var bra! Firade den ju egentligen inte förrän i lördags!
lasses päron och min apäron kom! Vi hade gjort riktigt mysigt här faktiskt! Vi hade trevligt!
Så trevligt att anita var tvungen att ringa hit när dom kom hem och säga att det var så trevligt och att vi sex måste träffas oftare! det är ju bra att dom gillar mina päron! Jag fick jätte fin paket av lasse! Han vet precis vad han ska ge mig för att jag ska bli happy! Money! Så jag kan shoppa! jag har inhandlat ett par heta stövlar! Svarta med rätt så högt skaft! Mega dyra, men va fan jag fick ju pengar till dom och lite till! Tack så mycket älskling!
Vi va på tropikariet i hbg i söndags! kan ni tänka er att jag fick med lasse på det? Jätte mysigt var det! Och han tyckte nog det var lite kul att gå och titta på djuren! Sen efter det blev deyt käk på mc, in på väla en sväng och till sist ikea! Vi köåte en sån fin tavla att ha i vardagsrummet! En sån dära mega stor! Jätte fint! Äntligen börjar det rummet bli komplett!
Jag vill åka till värmen nu.....sis och hennes familj åker till egypten på torsdag!! packa med mig!!!

Jag gillar inte såna som ska göra en sak och säger en annan! Jag kanske oxå är så!!
I morgon ska jag bygga mina naglar! Längtar så...sen efter jobb ska jag hem till soffan och salgga över! Vi är lediga båda på torsdag så det blir nog en sväng till nova då! Nu måste jag hoppa in i showern!! tjatja

RSS 2.0