Stentvättat och råå denim.

Jag älskar stentvättade jeans. Nu när jag låg här i min ensamhet i soffan så låg jag och tänkte på alla jeans! Tänk så många jeans modeller jag har i huvudet som bara ploppar upp sädär när kunder beskriver på ett ungefär hur dom vill att passformen och hur sina nya jeans ska se ut. Det är rätt så fantastiskt! Dagen idag har gått snabbt! Gick upp kvart över sju, käka frulle, hoppade i mjukisbyxorna och packade kläder jag skulle ha på mig på jobb idag! Sen bar det i väg till jobb. Solade och duschade på jobb samt sminkade mig! Sen var det jobb 10-18. Annica kom på besök med sin lille bebba! Helenas mamma kom förbi med hennes två söta döttrar. Sist men inte minst kom min kära mor oxå förbi en sväng! Hon skulle köpa lite saker till resan, hon är för kär.
Jag har ont i min mage. I morgon är det fredag och jag ska till Ängelhollm på morgonkvisten!
Det kommer gå så bra så! Jag återkommer i morgon kväll. ADJÖ DÅ!

Jag behöver en kopp choklad tack!

Jag mår dåligt! Fy fan vad jag måste vara tråkig! Gnäller som oftast ju. Jag har solat nu några dagar i rad. Fått upp lite färg. Kan ju inte komma till Thailand helt vit. Det fungerar ju inte riktigt! Jag gillar Hasse Aro. Han är goo. En man med ro i kroppen. Jag ligger i soffan med min älskade rosa morgonrock. Lagade lite soppa innan när jag kom hem. Den blev god som vanligt. Dagen på jobbet har gått rätt så snabbt. Alex oxh Carro kom in och hälsade på! Sa hejdå till Alex för denna gg. Men vi ses om drygt fem veckor då som du sa.
Jag ska faktiskt göra mig en kopp varm choklad. Jag fryser sååå...

I love you, always forever. You and me, always forever.

Jag vill vara start klar nu!

Tisdag! Dagen igår var riktigt hemsk till en början. Stod i telefon kö i 45 minuter på jobb innan jag kom fram till kvinnokliniken! Så på fredag måste jag susa till Ängelholm med min lilla silvriga stjärna...sen dit på måndag och onsdag oxå! På onsdag följer soffan med mig! I går gick jag och lasse och la oss typ kvart i tio. men kunde vi somna? Ack nej...jag låg och vände och vred mig och bara tänkte. Stackars lars så som jag vänder och vrider mig hela tiden och tar hela platesen i sängen. men han har sagt att han tycker det är sött så det får han stå för.
På fredag kväll blir det lite  fest någonstans i annelöv sen på lördag är det center syd fest! Det är 80 tals tema! Palla lixåm...
Var är min fika kompis? Måste höra hur det är med dig raring!

Ha en riktigt fin dag. Adjö.


Måndags besvär.

Måndag idag! Jag är fortfarande lite yr i skallen. Det snurrar i min skalle..
helgen var bra, lagom lixåm! Alex kom helt oväntat ner i lördags kväll! Det var trevligt! Helt galet! Soffan kom hem till mig medans Lasse hämtade upp Alex i Lund, jag orkade inte. Sen började vi göra mat. Jätte gott blev det! Mums.
Drack lite vin och hade trevligt! Vi bokade en taxi in till stan vid elva! När vi kom  fram blev det tycho sen inferno och till sist Tages! Lite kul att Lasse hängde med oss ut! et var en kul kväll! Sen blev det taxi hem vid tre! Gud i helvete vad jag var trött! Sen igår hämtade vi upp soffan vid ett, stack till  ikea! Sjukt mycket folk! Sen blev det käk på väla + lite shopping! Mest för soffans del! sen när vi kom hem så stack vi och solade...hem igen satt på rambo! Nu har vi sett alla rambo filmerna!! hahaha... a och nu är det måndag och jag sitter här och ska strax dra och sola. Sen blir det jobb 10-20.
Har saker jag måste fixa idag bara. Jätte jobbiga saker som inte bara går att få överstökat sådär direkt. Helvete.

Mycket skratt och en del naket.

Lördag idag. Jag ska jobba några timmar idag! Ska bli intressant och se hur mycket jag pallar.
Jag börjar inte förrän tolv. Jag kunde fan inte sova i morse. Gick upp kl 8.00. Kul..
I går va jag och Soffan hos min sis och hennes kille som Soffan känner sedan lång tillbaks. Vi åt middag och skrattade och hade trevligt. Ja, detva faktiskt mysigt! Vi körde hem vid ett tiden i natt.
Igår va en av dom värsta dagarna i mitt liv. Jag fick reda på en sak som jag alltid kommer bära med mig. Men det kommer försvinna, men jag kommer alltid ha det inom mig. Men så är det. Jag vill bara att det ska bli klart och över så jag kan gå vidare och få njuta utav min kommande semester. Jag vet att jag brukar vara öppenhjärtat här på min blogg, men detta går inte. Jag ska berätta för er mina närmsta friends.
Soffan kommer hit i kväll och ska laga lite gott käk till oss. Vi ska äta Rosti. Inte en aning om var det va först, men det lät gott när Soffis förklade.
I morgon blir det Ikea! Shopping! Lars har lovat mig att jag ska få välja vilken säng jag vill med tillbehör! Längtar! Nu är det ovanvåningen som är nästa trenoverings objekt! Gud, vad skönt när det blir klart där uppe oxå! Efter det är det bara toan och trädgården kvar! Sen är vi klara!!!
Nä, om man skulle frächa till sig lite och skyffla i sig sin piller coctail!
Eller va säger ni kamrater?

Det är jag som är trasdockan.

Litte trasiga och knasiga..det är något vi e...
Jag har jätte tråkigt! Lars började sitt nya jobb idag! Det hade gått jätte bra. Så glad för honom. Både han och jag fick sjukt bra lön denna månaden oxå. Ja, galet kan jag säga att det var. Denna månaden ska jag unna mig SÅÅ mycket...han med!
Jag är matt idag, känner mig som en åttioåring. Men pillerna ska kicka igång min kropp snart.
Har typ bara legat på soffan hela dagen...trist! Nu väntar jag på soffan..vi ska göra fruktsallad. jag har ätit kött idag. men det är inte så lätt att vara hungrig när man är yr i huvudet hela tiden direkt. Och röka har jag inte heller gjort på två dar..inte sugen ett dugg. Nu vet vi varför jag knappt får någon mens.  Eller jag vet inte, men dom sa att det kan ha med detta att göra. I morgon ska jag och soffan hem till sis och äta planka. Tjockt med mat.
Mamma och pappa kommer hit och ska äta frukost hos mig i morgon. Mamma är ledig och pappa jobbar ju inte på vintern! Nu ska jag kolla lite på glamour i min tristess..
Adjökens.

Den svimmande flickan.

Flickan som svimmade framför sin far, det är jag det.
Jepp, i morse så stack jag hem till mamma och pappa innan jobb för jag skulle käka frukost där och hämta lite tvätt som mamma tvättat åt mig. Precis lite över nio när jag skulle gå ut och ta på mig min jacka i hallen så kände jag att mina ögon var konstiga. Kan inte beskriva känslan alls riktigt. Dom gick lixåm ihopa på något konstigt sätt. Rätt som det var så svimmade jag och pappa hade mig i sin famn. Fy fan vad läskigt det var..han bar in mig i sängen och ringde akuten eller var det var han ringde. Jag var så fruktansvärt yr, helt sjukt och vilken huvudvärk.. Ja, så kom vi in till läkaren som tog en massa jävla prover och ställde massa konstiga saker. Fan vad  jobbig hon va. Jag fick ligga uppochner i sjukhussängen så vände hon på mitt huvud två gg jätte snabbt...ja jag trodde jag skulle spy av yrsel.
Mitt fel var att jag har blodbrist, hjärnbrist, näringsbrist och vitaminbrist! TACK för den käftsmällen. Hon jämnförde min kropp med en motor.
-Mimmie, tänk att din kropp är som en bilmotot som håller på att gå sönder, så ser det ut i dig.
-Ehh...okey....jaha jaja, hur fan ska man kontra det då?
Tjockt med mediciner och vitaminer fick jag utskrivet som min kära far snällt fick gå och hämta ut till mig.
Hon började ändå börja snacka om  att det kunde vara en början till anorexi..NEJ FÖR HELVETE.
Ja, så när vi kom hem så tvingade pappa nästan i mig en liter standar mjölk. Fy för helvete vad äcklig den är, smakar ju bara grädde. Så nu måste jag dricka bla mjölk och försöka äta mer kött och framförallt inte leva på frukt och wook grönsaker för då skulle det gå illa. Jo men visst, jag fattar inte allvaret.
Så nu blir det vila för mig dom två kommande dagarna. Kul ju?? jag hatar att inte kunna jobba..jag får så dåligt samvete för dom på jobbet..

IDROTTSGALAN FÖR HELA SLANTEN.

Vi kollar på idrottsgalan. Jag vill med vinna priser ju...
i dag fick jag ett mess från soffan "Nu har jag köpt en ny rengörings lotion till dig" skrev hon..
Är hon inte för go? Hon måste kollat in min sån i badrummet igår och sett att den var nästan slut! My babe.
Läste i metro idag tjejer om det dära blåa ljuset som spreds på himmeln i lördags kväll när vi satt och rökade! Det var många som trodde att det var ufon!! Det var något helt naturligt som händer typ tre gg om året!
I morrn är jag fri, jag är ledig! Vi ska måla fönster...och jag ska fixa några saker med pappa i stan! Så blir det ju säkert givetvis fik som vanligt! Vi bara fikar och fikar! I dag har vi sänkt priser på rea varorna på jobber till HALVA REA PRISET! Vet ni hur cheap det är? Helt sjukt, vi kastar för fan varorna efter kunderrna! Daqgen har gått rätt snabbt på jobbet! Blev lite ledsen ett tag, men det gick över!

Det är upp till dig nu..

1 månad kvar...

En månad kvar tills vi åker i dag, eller igår var det!
Helgen har varit bra, myst med vänner och pratat seriösa saker och om roliga saker.
det går så fort om helgerna bara! Hela nästa helg är redan planerad!
Jag och soffan ska hem till min sis på fredag och äta middag. Sen jobbar både jag och soffan på lördag, men på kvällen blir det utgång! En riktig redig utgång ska det bli! Blir nog en TT+ Inferno+ Hbg.
Sen på söndag ska vi till Väla och Ikea. Det hörs att vi får lön på fredag va? Hahaha..
Lasse va ute i lördgas, mega full va han när han kom hem!! Det va faktiskt lite kul!!
 I går kom soffan och sara in en stund! Vi drack lite kaffe och röka lite! Mysigt!
Men mysigast var ändå i lördags när det verkligen kändes som att du var med oss Alex. Där snackar vi sammanhållning! hahah...love!

bring me the sunshine!

hallå ja! lördag morgon! Jag ska sticka till mamma och pappa och käka frulle, sen blir det work.!
Sen efter jobb ska jag X. Jag hinner gentligen inte skriva! Men jag vill...
Jag haata lördagar innan lön. ja fy fan vad jag hatar det. Blää...men ikväll kommer bli mysigt.
Skriver mer sedan..tjaråå

Min andra och sista p-böter.

Kom precis hem från stan med pappsi! Vi fixade nya pass till oss. Sjukt fula blev vi båda två. Men polisen skulle givetvis tjata om att han tyckte vi blev hur tjusiga som helst! Jo, men visst!
Sen gick vi och fikade på trädgårds fiket. Mysigt! Sen blev det en runda in på City Gross! Pappa och jag kan verkligen skratta om allt. Så mitt där inne i affären så ringde papps mobil. Jag såg hur han sken upp. Ett stort brett leende spreds i hans ansikte.
-Mimma, jag fick precis ett jobb på 75 papp som tar mig fyra dagar att göra.
-Skojar du?
-Nej, nu är man kung igen!
Haha, jag blev så glad för din skull. Tjockt med jobb. papps blev så glad så han gick och köpte vars ett nytt paket ciggaretter till oss!!
Vi gick ut med glädje ur affären. Tog varsin cigg på väg till bilen. Jo, men visst satt där en p-boot på rutan! Vi hade råkat sätta den dära låtsas klockan en timme för tidigt!! Men det var inte så mycket böter, bara 300. Det kunde ju varit betydligt mer.
Så nu är jag hemma igen. Ska spela lite psp, sen ska vvi i väg till Hbg och ta Thailands sprutorna. kan säga att jag ser inte fram emot det. Men sen ska vi till sis och käka, det ska bli himmla trevligt!

Rambo kvällen i går var jätte mysig! Ettan var jag och Soffan vakna under, sen när vi kollade på tvåan så somnade både jag och hon en stund mitt i filmen. men vi var vakna till slutet! Javisst.
Tack för igår Soffan! Mange mitt glitter, snart kommer vi och hälsar på din lille spjuver!
Riktigt härligt väder idag! Jag funderar på att gå och måla lite fönster en stund!


Trädklättring är sockersött.

Jag säger det igen, ibland gör man rätt ibland gör man fel. Lev med det.
I bland har jag alla svar. ikväll har jag inga. Inte ett ända rätt svar har jag på min tunga. I bland gör man fel.
Jag skulle vilja klättra upp i ett träd nu i kväll och titta ut över världen. Världen va kanske lite till att ta i men, bara kolla runt lixåm. Se vad som är rätt. Jag behöver lite socker och lite glitter för att piffa upp min vardag nu känner jag.
Som du Alfred, Du är mitt glitter. Mitt rosa lilla glitter.
Jag är döds trött, totalt bombad. Äntligen har jag gjort min 10-20 dag. Jag ljuger inte om jag säger att jag max har haft tre kunder idag. Snacka om ensamt. Men jag fick besök! Ett oväntat besök. Björn.
Jag packa upp nya varor som vanligt, stod med huvudet riktat ner i en låda tror jag. Så tittar jag upp, så vipps står han där. Björn! Trevligt värre! Hoppas du hittade dina skruvar eller vad det nu var du skulle ha!
I morgon jobbar jag 10-18. Nice. Mitt andra glitter kommer till mig i morgon kväll runt 19.30. Vi ska ha Rambo kväll! Det innebär att vi ska se dom tre första Rambo filmerna! Ska bli mysigt. Längtar! Vi är båda lediga på torsdag så vi kan va uppe hela långa natten!!
Nu ska jag hoppa stuts i bingen!
HOPPLA!

Jeans säljare på under natten.

Ja, detta är helt sjukt. Jag sålde jeans i natt. I min dröm. Jag pratar ofta i sömnen. Lars brukar prata med mig, svara mig när jag pratar!! Det är farligt för jag pratar ju med honom då! Tänk om man säger något olämpligt.
I natt hade jag sakt så här:
-Du måste hjälpa damen därborta.
-Vad ska hon ha hjälp med frågade Lars?
-Hjälp henne med att par jeans är du snäll.
Hahaha, precis när jag sa den meningen så vaknade jag! fast jag var helt yrvaken så började jag skratta åt mig själv! Vad är jag för en figur egentligen!?
Nu har jag precis ätit frulle! I dag blev det mannagryns gröt med två knäcke med keso på!
Jag har dragit ner på mitt frrukt intag nu! Max tre stycken. Jag har även varit duktig och tagit upp mitt vatten drickande.
2 liter om dagen. Man känner sig mycket lättare i kroppen när man dricker regelbundet med vatten.
Nu ska jag som vanligt platta håret. My god vad jag är seg i dag.
Min bikini har kommit till ica förresten! Ska bli spännande att se om den blir snygg på
10-20...jag dör!! Somebody save me....

SPRING NEWS!

Upps vad jag har packat upp lådor idag med nya kläder! Jag skojar inte om jag har packat upp säkert 30 lådor med vår nyheter. I love it..jag älskar vår kläderna! Jag får en sådan härlig känsla i kroppen! Det är mycket lättare kläder, mycket ljusare och klarare färger. Gud vad jag älskar våren! Jag tror att jag är en sommar flicka! Vad jag nu menar med det det vet jag inte riktigt! Jag blev ovänn med en kund idag, riktig bitch va hon! Hon kom och skulle byta ett par jeans utan kvitto och byte och öppet köp gick ut den 31 dec. Vad trodde hon lixåm? Hon blev riktigt lack för jag inte ville ta emot ett par jeans utan kvitto och med lapparna bort plockade. Gud vad irri jag var! Just i såna sitautioner hatar jag att man inte får säga emot kunden. Men då bröt jag den kagen i kväll kan jag säga! Häxan i mig kom fram.

I morgon har jag döds tiden att jobba. 10-20. Jag hatar det, jag hatar det så mycket att jag blir tokig bara på att tänka på det. Både öppna och stänga...fy bubblan.
Jag känner för att åka och fika med någon! Vem ska jag ringa?
På torsdag när jag är ledig så ska jag och pappa åka och fixa nya pass till oss, sen ska vi vara i Hbg och ta sprutor till resan. Jag måste väl ändå ta två! Fråga mig inte varför? Tjockt med pengar.. Det blir Mimmie som får hålla mammsen i handen då! Jag hatar sprutor. Jag beundrar dig Mange som ska göra och kunna sånt dära med sprutor. Fy bubblan igen. Nope, nu ringer min sov klocka...jag hgoppade över mat klockan idag! Inget vidare hungrig.
Adjökens.

Människovärde?

Kom hem från jobb, va lite trött. Lasse var och är på piss dåligt humör. Han kan vara riktigt elak i bland. Som i kväll, han är inte go och snäll direkt. Fy bubblan för dig. Jag avskyr dig just nu. Ja, fy fan för dig.
Hur kan man vara elak mot någon som jobbat hela dagen medans han själv sov till 16.00 i dag?
Jag tycker det är elakt, det är ju inte det att jag kan sätta mig ner när jag kommer hem. Det är ju alltid något som ska göras. Medans en bara har legat och sovit hela dagen. Rättvisst ju! Är det någon jävel där ute som känner igen sig? Eller är det bara jag som får göra allt i hushållet? Ditt as.


Snälla, visa mig min väg! Den är så krokig...

Limeskal och erotiska frukter.

Söndag! Kvällen igår var trevlig, lugn och skön faktiskt.
Vid sju tiden kom våra vänner. Jag hade gjort en fördrink, döds god.
-Fläder koncentrat
-Sockerdricka
-Sprit
-Lime skivor som dekoration

Sen blev det taco lagning. Konstigt att jag alltid får hacka bara...det är klart jag är inte så jätte bra på det dära med att laga mat. Men gott blev det. Men varför ska man bli SÅ mätt, jag menar två taco kan man ju få äta innan man håller på att sprängas. men icke.!!
Lite glas vin över middagen blev det, någon cider.
Sen vid tio gjorde jag en mega god efterrätt. Gino heter den!
-En förpackning exotiska frukter
-En paket vanilj glass
-100 g vit choklad
Jätte enkel och så friskt och gott. Man lägger dom frusna frukterna i en form, river chokladen rätt så grovt över alla frukterna. In i ugnen som ska vara 200 grader. Ska vara inne till chokladen smält. 12 min ungefär.
Sen serverar man med vaniljglass.

Gud, det är så jätte gott! Det blev uppskattat. Sen satt vi och snackade bara! Jag var i säng vid 01.30 ungefär! Lasse hade gått till Jocke och dom lite tidigare på kvällen.
Så nu sitter jag här och har precis käkat frulle. Ska göra mig klar. gå och ge Lars en kyss och sedan köra och tanka.
Sen är jag redo för en dag på jobbet! På hugget ska man va!

Adjökens.

underbar fredag...

Min fredag har varit mysig. Trevligt på Väla idag. Pappa och jag hade mysigt. Vi tog en snabb fika innan jag skulle träffa min vännina. Ett winerbröd till honom och en fralla till mig. Sen varsin latte!
Sen kl tolv möte jag upp min friend! Vi beställde varsin sallad och efter det varsin latte! Mänga latte för mig i dag alltså! Vi hade jätte mysigt! Sen vid halv tre så möte jag upp papps igen! Då gick vi in på tasty house och köpte några jätte stora kanelbullar som vi skulle ha med oss till sis! Sen blev det ikea! jag köpte en jätte fin hylla till köket och lite ljus och lite smått och gott! I love ikea! men miljögården i lund är ju min favo! Hemma hos sis var det mycket snack om våran Thailand resa som närmar sig med stormsteg..hon och Casper åker ju redan den 8 feb. Tio dagar innan oss. Förlåt jag tjatar on den jävla resan ofta, men jag vill bara så gärna till solen nu och få sola min svenska solarie kropp! Mmmm, vad jag ska njuta! Äta och dricka gott och bara va...
Sen när vi kom hem så åkte och jag och Lasse till hans päron, fikade lite och snackade! Lasses och mina päron bokade in att dom ska till Sundspärlan den 31 jan och dansa och äta gott till Sten och Stanley! trevligt för dom!
Haha, tänk där har Mimmso oxå varit och svängt på dom donsedojjorna!!
Sen nu i kväll, har Lasse nästan bokat en sista minuten resa till honom självi två veckor! Hur fan ska jag klara mig utan honom? Hur ska jag kunna sova själv två veckor? Mmm, det är värre det! Jag har ju alltid Molly!
Vi har kollat på Lets Dance, bråkat lite, kramats lite och skrattat som vanligt! Så ser våran fredags kväll ut just denna fredagen. Nu ska jag nog kolla om jag kan klicka hem några sommar plagg från asos! Eller iallafall om där är någon fin svalkande dress!
I morgon är det jobb på schemat, sedan kommer ett par hem till oss så ska vi äta lite gott och dricka lite vin!
Njuta av att det är lördag bara!


Varför har du ont av mig?


Varför lämnar alla mig ensam?

Vi hann med allt vi skulle göra idag! Jävlar vad vi städade...säkert i mer än två timmar! jag har nog tvättat sex maskiner tvätt! Håller fortfarande på!

Jag har så jävla tråkigt just nu. Lasse har gått till rickard och spelar något brädspel...
Björns tjej ska komma till honom..så jag kan ju inte direkt dra till honom heller. Håll i hatten.
Men jag tror faktiskt jag ska drar till rickard, röka några cigg och bara va med grabbarna en sväng!
Jag känner mig faktiskt lite grabbig just nu!! Blåkläderna saknas bara!!

svenska till bath...

Goomorgon!!
Pappa va precis här och käka frulle med mig! trevligt! eftersom att min karl sover så fick papps komma och vara sällskap! Nej men han kom faktiskt för att för tydliga lite saker för mig oxå! Bla att han och mamma bokat tid till spruta till oss innan resan. Sen gick vi i genom hur mycket pengar jag skulle växla och ha med mig! Givetvis ska han krydda ocH ha med sig mer än vad verkligen är nödvändigt! Pappa tänk om vi blir rånade!! Kul då ju. Men det är typiskt min far. menb visst, känner du dig trygg med lumman full så fine för mig!
Jag har slängt in en maskintvätt! Har hur mycket tvätt som helst ju! Sen ska julträdet ut, ljusstakar ska ner. JULEN SKA FETT MYCKET UT!! Men, hur gör jag med mina fina röda julblommor som är stora och fina!? Måste man kasta dom? tror jag sparar dom ett tag till! Ja, sen när Lasse vaknar så ska han städa vardagsrummet och hallen. jag tar toan och köket. Sen ska vi vika in alla våra kläder som blivit tvättade. Sen måste vi rensa i tvättstugan!! Har vi mycket att göra eller? Vi måste fixa allt så här är mega snyggt och i ordning för att en dam ska komma och vardera vårat hus. Så då måste allt vara på topp! ja, inte nog med det sen när vi gjort det där tråkiga idag så ska vi åka till lund och gå och fika och strosa lite!! Ska bli mysigt!! Men hur fan ska vi hinna?? Panik..

I morgon ska jag träffa en vännina kl 12.00 på väla, så ska vi fika och bara sitta och babbla!!
Sen efter det ska jag till ella och se hur snygg hon blev!! Hon kommer antagligen ha dödsont då!!
men ska man vara fin så får man lida pin.
Ja, nu måste jag sätta igång!! Gud, jag ska jogga idag med ju...STANNA KLOCKAN ÄR DU SNÄLL!!



lasse upp och hoppa......NU..


Du är sällan nervös för något...

Gud, vad rambo var bra! Ni skulle sett mig och soffan. Vi var helt uppslukade av Rambo. Soffan satt och bett på naglarna och jag satt och kramade en kudde! Den va så bra att jag inte ville att den skulle ta slut. Och fattar ni? Jag somnade inte...jag brukar oftast somna när jag ser på film så där på kvälls kvisten. Men icke igår.
Ja, det va mysigt vi satt och snacka lite efter rullen kolla lite saker på nätet som va ska uppfylla. Ja, nu gör vi det.
Jag har precis käkat frulle. havregrynsgröt med kiwi på. gott.
Snart ska jag platta håret sen bär det av till jobbet! Jag känner för en afterwork i kväll! Ska höra om någon är på faktiskt!! varför är det så tråkigt att platta håret?
Ella idag tänker jag på dig.

Lars, jag beundrar dig. när du klär av dig lämnar du ett klädesplagg i varje rum.
Du förstår hur jag tänker, även när de flesta andra skulle bli förvirrade.
Du respekterar mina drömmar även när du vet att att de är orealistiska.
Ibland ser jag att du ler åt dig själv,  när du inte tror att jag tittar.
Du kan få mig att skratta åt mig själv när jag är på dåligt humör.
Du är bättre än jag på att berätta roliga historier, och glömmer aldrig bort poängen.

Du och jag rambo.

I bland vill jag byta land, vara hon som försvann..bara få vara lite hemlig..ingen som känner mig eller ingen som kan ringa eller nå mig. Bara några dagar. Det blir ju så kul sen när man kommer tillbaks igen!!
Jobbet idag var lugan..inte jätte mycket folk direkt men jag hade trevligt med matte o victor!! Matte snacka göteborgska och krängde semla!! Jo men visst!! hahah..
Nu kom soffan...vi ska till videomix o hyra en rulle!!! RAMBO!!


Vagga mig, i din famn.

i går så kom alex till oss. Tack för en mysig kväll. Jag vill inte du ska åka. Men jag vet att du ska åka på torsdag. Så är det. Det är bara att faca det. Vi pratade och kollade på tv. jag gjorde varsin frukt smoothie..Sjukt gott! Jag slörplade upp min långt innan alex hade hunnit komma halv vägs på sitt glas!! Är man glupsk så är man!
Sen kollade vi på ett riktigt sjukt progam. Thailändska horor. ja horor va det. Riktiga jävla horor.
Sen gick alex hem vid lite över elva. jag gick och la mig ensam vid tolv. Lasse va inte hemma, han va hos någon polare! Dom satt och kollade på dscovery channel. det handlade om hur man bygger svåra saker. gud i london. Vad intressant!! hahahah..
Ja jag ska jobba idag! 12-17. Riktigt nice. men det är skönt så kan jag gå hem och vila sen. jag är fan inte redigt kry än.
Ja, iallafall så ringde jag upp min mellan sis nu på morgon kvisten och frågade om hon va nervös..
Lite va hon nog, men jag tror jag lugnade henne lite när jag berättade hur jag upplevde det. jag säger det igen sis...Dag tre är den värsta. Jag ska köra hem till henne på fredag o se hur det blivit! Så då kommer jag och hälsar på Julia!! Tjohooo...
Adjökens!


strö lite glitter på mig....

strö lite glitter på mig som bara du kan....som bara du kan...lite glitter
När jag kom hem efter jobbet nu för en stund sedan så hade lasse fixat käk!! Jätte mysigt, tända ljus och lite mys pys!! Men tro nu inte allt för mycket mitt folk. Han hade inte tillagat maten själv!! Nänä, det va mamma Anita som gjort egna kinesrullar! Vårullar då! Det lasse hade gjort var att koka lite ris och lägga upp det snyggt på varsin tallrik! Men det betyde mycket för mig det lilla han gjorde bara! Thanks!

I dag på jobbet har jag stått och taggat alla kläder som det är 50% på!!
Ett jävla jobb!!! Men trevligt som fan har vi haft! Alla går och hostar och nyser!! Min sjuka är långt ifrån över! Feber i natt med...
Ringde precis alex och jag fick svar!!! Hon kommer en sväng sen!! Ska bli kul!! LOVE YA.

härligt det va att prata med dig!

jag pratade precis med b i telefon! Jag bara ringde upp! jag kan verkligen prata med dig om allt mella himmel och jord!
Jävligt konstigt att vi båda är sjuka!! hahaha, thats life.
Jag ligger i soffan och är ensam. Jätte ensam! Va precis och kissade. Sjukt jobbigt var det att gå från soffan till toan...men jag kom dit tillslut. Gud vad kissig jag va!!!
så nu har febern satt igång igen..det va jobbigt att jobba idag. mitt huvud har varit tungt som tio kilo sten.,
Min droppande näsa har varvats med host attacker bakom kassan! Stackars dig har kunder sakt...du borde ligga hemma i stället!!! ja gud vad jag tycker synd om mig själv...lilla mimmso!
Jag vill ha mommi här...mommis varma mjölk med halstabletter i.
Jag älskar dig mamma. Du är mitt guld. pappa du är mitt silver.
Jag är en rätt så ängslig person har jag kommit på! B, du säger att jag är en fegis och hård och känslokall.
Ja, det kanske jag är..men ändå inte. Sen en annan kompis säger att det ser ut som att jag kan gå genom eld och vatten.
Går där med näsan i vädret och tror att jag är nån . Ack nej, där har du fel. För det vet jag att jag inte är och försöker defenitivt inte vara någon jag inte är. '
Ge mig styrka, ge mig tålamod med mig själv.

upp o hoppa ligg inte och dra dig mimmso!!!

Mimmso, är sjuk fortfarande!!! MEN JAG SKA FAN JOBBA IDAG! Jag pallar inte ligga hemma och rulla tummarna! det är så tråkigt! Lite sådär ljummen i kroppen i natt! varför blir det oftast värre på kvällen?
Jag ska inte tråka ut er med mina besvär! Det blir nog till att lira psp i kväll när man kommer hem och chilla!
jag tycker det är så härligt att det är 2009 nu! Nya tag!
Mina nyårslöften är att för det första skärpa mig med maten, äta ordentligt! det andra är att jag inta ska  vara så ytlig! hur låter det..hahahah...try babe...

Igår när jag låg halv däckad framför datan så klickade jag hem en bikibi från hm!! jätte glad blev jag!! Så nu slipper jag  bada naken i thailand!! det kan ju alltid vara skönt att slippa! Både för mig o lasse!!

Aw, min lilla lasse. Jag älskar dig! Här har blivit så fint!

the top of the top....

Det var ju ett bra tag sedan jag skrev här har jag förstått. ojojoj, jul och nyår va toppen!
Verkligen toppen. Fick psp av lasse i julklapp och massa andra fina saker.
Nyårsfesten blev bra! Så jul och nyår blev the top of the top.
Jag har jobbat som ett as nov/dec. Så i går kväll tog det nog ut sin rätt och mimmso blev sjuk.
Feber hela natten.,,körde till jobb idag och försökte jobba, men jag fick köra hem lika kvickt igen. Helt matt i kroppen.
Vad vore en bal på slottet?
Vi skulle ha par middag hemma hos min sis i kväll, det blev inget med tanke på hur jag mår. Sis blev oxå sjuk tydligen, eller vågade hon inte visa sin nya kille? hmm, ja det tål att tänkas på!
i dag har jag och lasse bara legat och zappat mellan tv kanalerna! Just nu är lasse helt uppspelt. Vet inte vad som har hänt med karln! för det andra så har han inte snackat så här mycket någonsin som  han har gjort dom senaste dagarna! Vad gjorde du med honom soffan?? hahahah


Även om pengar inte är allt är det jävligt ballt att leva glassigt!

RSS 2.0